Oops! That page can’t be found.
It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?
- #2383 (bez tytułu)
- American Porter – opis stylu
- Ankieta dot. zgłoszeń stylów na WKPD 2018
- Archiwum
- Belgian Blond – opis stylu
- Belgian Dubbel – opis stylu
- Belgian Golden Strong Ale – 2. miejsce, 41,33 pkt, Bartosz Packo
- Belgian Golden Strong Ale receptura – 1. miejsce, 46 pkt, Adrian Markiewicz
- Belgian Golden Strong Ale receptura – 3. miejsce, 37 pkt, Maciej Furmanek
- Black IPA SH – 3. miejsce, 36,75 pkt, Ireneusz Misiak
- Black IPA Single Hop receptura – 1. miejsce, 38,75 pkt, Filip Guilherme
- Brett English Barleywine – opis stylu
- Brett Russian Imperial Stout
- Dry Stout – 2. miejsce, 37,4 pkt, Mikołaj Pieczyński
- Dry Stout – 3. miejsce 32,8 pkt, Łukasz Cieplicki
- Dry stout receptura – 1. miejsce, 11 blg, 43,6 pkt, Artur Milczarczyk
- Falnders z owocami – 2. miejsce, 40,5 pkt, Piotr Czarny
- Flanders Red Ale z owocami receptura – 1. miejsce, 41 pkt, Krzyżowski Paweł i Janus Marcin
- Fruit Gose – opis stylu
- Fruit Saison
- Galeria WKPD i Wybór Grand Prix 2019
- Galeria Wybór Grand Prix 2018
- Grand Prix 2018 – Hoppy Grodziskie, 44,5 pkt, Marek Kawecki
- Grand Prix WKPD 2019 – Session IPA, Paweł Twardak
- Hoppy Grodziskie – 3. miejsce, 44 pkt, Karol Okoń
- Hoppy Grodziskie receptura – 3. miejsce, 42 pkt, Krzysztof Grzegorczyk
- Hoppy Sour Ale – opis stylu
- Jak czytać metryczkę eliminacyjną?
- Jak dostarczyć piwa na WKPD?
- Jesień 2015
- Jesień 2016
- Kveik India Pale Ale
- Lager Wiedeński – opis stylu
- Milk Stout z owocami – opis stylu
- Munich Helles receptura – 1. miejsce, 41 pkt, Krystian Sarna
- Nagrody – wiosna 2015
- Opis Stylów
- Opis stylów – jesień 2015
- Opis stylów – wiosna 2015
- Opis stylów – wiosna 2016
- Opisy Stylów WKDP 2018
- Opisy stylów WKPD 2019
- Opisy stylów WKPD 2020
- Opisy stylów WKPD 2021
- Podziękowania i podsumowanie
- Pomona 2018
- Pomona 2019
- Premiera American Barleywine Grand Prix!
- Premiera EisBock Grand Prix!
- Premiera Tea APA Grand Prix!
- Receptury Belgian Blond
- Receptury Hoppy Sour Ale
- Receptury Milk Stout z owocami
- Receptury Wędzony Porter Bałtycki
- Receptury Weizenbock
- Receptury West Coast India Pale Ale
- Receptury zwycięskich piw WKPD 2017
- Receptury zwycięskich piw WKPD 2018
- Receptury zwycięskich piw WKPD 2019
- Regulamin – jesień 2015
- Regulamin – wiosna 2015
- Regulamin – wiosna 2016
- REGULAMIN I KONKURSU CYDRÓW DOMOWYCH „POMONA” 2018
- Regulamin VII WKPD 2017 im. W. Trześniowskiego
- Schwarzbier
- Session IPA – opis stylu
- Skład sędziowski
- Smoked Stout – opis stylu
- Sour Imperial IPA
- Sponsorzy
- sponsorzy szkic
- Stara SG
- VIII Warszawski Konkurs Piw Domowych 2018 im. Wojciecha Trześniowskiego
- Warsaw Home Beer Competition ENG
- Warszawski Konkurs Piw Domowych
- Wędzony Porter Bałtycki – opis stylu
- Weizenbock – opis stylu
- West Coast IPA – opis stylu
- Wiosna 2015
- WKDP 2017
- WKPD 2017
- WKPD 2019
- WKPD 2020
- WKPD 2021
- WKPD 2021 – galeria zdjęć z konkursu
- WKPD 2021 – galeria zdjęć z ogłoszenia wyników
- WKPD 2023
- WKPD 2023 – galeria zdjęć
- Wood Aged Imperial Stout receptura – 1. miejsce, 39,5 pkt, Łukasz Lewczuk
- Wood Aged Imperial Stout receptura – 2. miejsce, 37,29 pkt, Krystian Sarna
- Wood Aged Imperial Stout receptura – 3. miejsce, 36,25 pkt, Dawid Bobryk
- Wyniki eliminacji Pomona 2019
- Wyniki eliminacji WKPD 2017
- Wyniki Eliminacji WKPD 2018
- Wyniki finałowe WKPD 2017
- Wyniki Finałowe WKPD 2018
- Wyniki II WKPD 2014
- Wyniki III WKPD wiosna 2015
- Wyniki IV WKPD jesień 2015
- Wyniki V WKPD wiosna 2016
- Wyniki WKPD – jesień 2016
- Wyniki WKPD 2019
- XII Warszawski Konkurs Piw Domowych 2022
- Zdjęcia – jesień 2016
- Zdjęcia – wiosna 2016
- Zdjęcia z Gali WKPD 2017
- Zdjęcia z ogłoszenia wyników WKPD 2018
- Zdjęcia z ogłoszenia wyników WKPD 2019
- Zdjęcia z WKPD 2017
- Zdjęcia z WKPD 2018
- Regulamin
- Wiosna 2016
- Zdjęcia
- Edycja 2014
- Edycja 2013
- Kontakt